Salgsfabrikken setter nye rekorder !

Svært gode resultater før vi tar sommerferie.

Salgsfabrikken har solgt mye mer i år enn i samme periode i fjor.

Vi er faktisk i årsbudsjett på flere av magasinene og nettstedene våre, og ikke så langt unna på andre– så vi har virkelig hatt et godt første halvår i 2024.

Vi satte oss et hårete mål om å selge for x-antall kroner før sommerferien, og det målet klarte vi med god margin. Selgerne våre har jobbet målrettet og har hatt høy aktivitet og god kvalitet i alt de har gjort for å nå målet.

Salgsfabrikken skal i år selge annonser for ca 75 millioner og vi har allerede solgt 6 % mer enn samme periode i fjor. Det er vi veldig godt fornøyde med – med tanke på at flere i mediebransjen har nedgang.

Vi har allerede 3 selgere i 6-millionersklubben og 3 som straks er der.

Flere av selgerne våre har satt omsetningsrekord i år – kudos for god jobbing !

Vi setter rekorder, og det i et år hvor flere har lavere salgsinngang.

Vi er så stolte av alle ansatte som alltid drar i samme retning og som motiverer og inspirerer hverandre hver eneste dag på jobb.

Vi er svært godt fornøyd med ansettelsen av vår nye Salgsdirektør, Mona Jørgensrud – hun har gjort flere gode tiltak for å løfte prosjekter og selgere.

Sammen med oss har vi 21 seriøse og gode utgivere som alle er styrt av redaktørplakaten og leverer godt faglig innhold til sine lesere gjennom hele året.

Det er det aller viktigste – de utgir magasiner og nettsteder for målgruppen leser og innholdet treffer leseren sin. Dyktige utgivere og dyktige selgere er suksessoppskriften for å lykkes.

Vi tror at godt samarbeide skaper ekstra gode resultater.

Takk for at dere vil samarbeide med oss, takk for at dere vil annonsere hos oss, og ikke minst takk for at dere vil jobbe sammen med oss.

Øyvind og Wenche
Salgsfabrikken AS