Historisk stor rekord på Bobil og Caravan magasinet neste utgave

Disse flotte selgerne har satt ny rekord på Bobil og Caravanmagasinet nr. 2-2022

Vi satte oss et hårete mål på å komme over 1 million, og det klarte vi!

Så her er det jubel og feiring over gode resultater.

Vi takker utgiver av Bobil og Caravanmagasinets redaktør: Bjarne Eikefjord og leder Nina I. Larsen for godt og givende samarbeide.

Sammen er vi et veldig sterkt team.

Vi tror at godt samarbeide mellom utgiver og Salgsfabrikken skaper de beste resultater.

Det er Vivian Karlsen og Bjørn-Arild Retteråsen som selger markedsannonser, Annika Fjeld som selger rubrikkannonser og Kikki som har purret materiell og tilrettelagt sammen med oss.

Med annonser i Norsk Bobil og Caravan Clubs medlemsblad Bobil og Caravan Magasinet, treffer du som annonsør målrettet inn mot campinginteresserte over hele landet. NBCC ble etablert 3. oktober 1960, og er Norges største og eldste interesseorganisasjon for alle med bobil og campingvogn.

Norsk Bobil og Caravan Club har lokalavdelinger fra Nordkapp og Varangerhalvøya i nord til Vest-Agder og Kristiansand i sør. Vårt medlemsblad BoCM trykkes i 30.000 eksemplarer og har et bekreftet opplag (Fagpressens Opplagskontroll) på 27.624 siste år. Bladet har ca. 110.000 lesere per utgave.

BoCM er Norges største fagtidskrift for campinginteresserte og utgis seks ganger i året. Bladet dekker de viktigste nyheter og trender på bobil- og caravanfronten, har egne sider om teknikk og utstyr, og inspirerende reportasjer fra aktuelle reisemål i inn- og utland.
Les mer om Bobil og Caravan magasinet på www.nocc.no

Wenche Huser Sund
“Dagli’ gleder” i Salgsfabrikken