Vi har begynt å annonsere stillinger for Jordmorforeningen

Det nye samarbeidet har allerede ført til gode resultater

Etter et meget konstruktivt møte med mange baller i luften, har vi landet en av dem.

Jordmorforeningen har i mange år hatt mulighet til å annonsere stillinger på hjemmesiden sin www.jordmorforeningen.no. Interessen for å ha stillinger på hjemmesiden har vært laber, med én stilling i ny og ne.

Det nye nå, er at Jordmorforeningen i samarbeid med Salgsfabrikken har opprettet en egen stillingsportal på hjemmesiden sin. Denne ble publisert 25. januar, og nå har vi allerede 8 stillingsannonser ute. Dette tilsvarer flere annonser enn hva de tidligere har annonsert i løpet av et helt år.

Stillingsportalen har i tillegg ført til økt trafikk på hjemmesiden til Jordmorforeningen!

Etter vi opprettet stillingsportal har de hatt økning i antall sidevisninger, hvor det i gjennomsnitt har vært 1900 flere besøkende på facebook, og 200 besøkende på stillingsportalen.

Vi har allerede flere positive opplevelser med de som har fått muligheten til å annonsere på siden.

«Vi er veldig fornøyde med samarbeidet med den positive og engasjerte gjengen på Salgsfabrikken! Sammen har vi kommet frem til smarte løsninger som viser seg å gi gode resultater. Etter vi opprettet stillingsportalen på www.jordmorforeningen.no, ser vi at stillingene får mange flere treff enn tidligere», sier Amalie Klevås Håkonsen, kommunikasjonsrådgiver i Jordmorforeningen.

Wenche Huser Sund
“Dagli’ gleder” i Salgsfabrikken