Vi gjør det igjen! Salgsfabrikken AS – Gasellebedrift 2023

Det er med en blanding av stolthet og dyp takknemlighet at vi deler nyheten om at Salgsfabrikken nok en gang har blitt anerkjent som en Gasellebedrift for 2023. Dette er vår fjerde gang – et bevis på noe ganske spesielt vi har bygget sammen.

Vi har nådd denne milepælen tidligere i 2018, 2019 og 2022, så dette har vært en lang reise med vekst. Men bak disse tallene og prestasjonene, ligger det ekte menneskelige historier – våre historier. Det er historiene om sent kveldsarbeid, tidlige morgenmøter, uendelige kopper med kaffe, utallige salgssamtaler, vellykkede reklamekampanjer og de små, men betydningsfulle øyeblikkene.

Hos Salgsfabrikken er menneskene – våre ansatte, oppdragsgivere og kunder – vår største verdi. I 2022 fikk vår innsats for et godt arbeidsmiljø anerkjennelse da vi ble kåret til Norges tredje beste arbeidsplass i kategorien for bedrifter med 20-49 ansatte av Great Place to Work.

Like viktig er våre oppdragsgivere, deres tro og støtte har vært uvurderlig. Deres tillit til oss har vært en drivkraft bak vår evne til å doble omsetningen over fire år, samtidig som vi opprettholder en positiv drift. Dette er ikke bare en seier for Salgsfabrikken, men også for våre kunder og partnere som har delt denne reisen med oss.

Samtidig som vi feirer denne prestasjonen, forblir vi ydmyke og fokuserte på fremtiden. Vi er ikke bare en bedrift som leverer resultater; vi er et team, en familie, som sammen skaper noe større enn oss selv.

Vi vil takke alle våre ansatte, oppdragsgivere og annonsører for morsomt og utviklende samarbeid.

Det er krevende tider i vår bransje nå, noe som vil utfordre oss på samhold, kreativitet og vekst det neste året. Vi gleder oss til å ta fatt på utfordringene sammen.

Wenche & Øyvind