Salgsfabrikken ansetter Eva Holte som redaktør

Vi styrker laget vårt med å ansette Eva Alnes Holte som redaktør.

Vi har kjent Eva i mange år og kjenner godt hennes kompetanse og dyktighet til å skrive gode saker.

Nå har vi tatt steget og ansatt Eva som redaktør i Salgsfabrikken.

Vi utgir flere egne publikasjoner og vi styrker det gode laget vårt med en redaksjonell kapasitet.

Eva passer perfekt inn hos oss i Drengestua på Grøset – og vi gleder oss virkelig til å jobbe tettere sammen med henne.

Når vi snakket med Eva sier hun: «Nå jeg gleder meg til å jobbe i en spennende bransje med så mange hyggelige mennesker! Jeg har lang og variert erfaring fra fag- og ukepresse, sist også fra avisen Utrop hvor jeg var journalist. Jeg har tidligere vært redaktør for Fagpressenytt, Naturviteren og Gull & Ur. «

Vi gleder oss stort til å få Eva på plass i Salgsfabrikken og ønsker henne velkommen med på laget ?

Wenche Huser Sund

“Dagli’ gleder” i Salgsfabrikken