REFERANSER

Hva sier våre oppdragsgivere

 

Roger Aarli-Grøndalen, redaktør Journalisten.no

Journalisten

Å være redaktør handler i stor grad om å være bekymret. Har vi de riktige sakene? De riktige kildene? Og hva gjør konkurrentene? Samarbeidet med Salgsfabrikken gjør at jeg har én bekymring mindre. Nå vet jeg at noen hele tiden jobber for å sikre våre inntekter.

Arne Lie - Frimurerbladet

Frimurerbladet

Salgstallene tyder på at vi har valgt rett leverandør. Jeg har fortalt det til flere sentrale personer hos oss, alle er meget godt fornøyd. Vi kan bare si: godt jobbet!!!

Rasmus Lang-Ree, Ansvarlig redaktør i Buskap

Buskap

Salgsfabrikken AS tok over annonsesalget for fagbladet Buskap (www.buskap.no) fra august. Jeg er imponert over hva Salgsfabrikken har utrettet på kort tid. Mange nye annonsører har kommet til og vi budsjetterer allerede med økte annonseinntekter neste år.

Trond Halvard Nedrebø - Redaktør 

Pensjonisten

For Pensjonistforbundet er det avgjørende med en langsiktig samarbeidspartner som kan knytte gode annonsører til vårt medlemsmagasin Pensjonisten. Noen som kjenner markedet på pulsen og som  kan være en sparringspartner i utviklingen av våre kommersielle produkter innenfor våre etiske retningslinjer. Vi har valgt Salgsfabrikken med bakgrunn i dette.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial