Pressemelding

Øyvind og Wenche driver Salgsfabrikken.
26. februar 2018
Gratulerer, din bedrift er på årets gaselleliste!
10. oktober 2018

Wenche Huser Sund utvider fra annonsesalg til å bli utgiver gjennom kjøp av et fagblad.

Etter 25 år på annonsesalgssiden og bred erfaring fra drift av blader gjennom 6 år i utvidet ledergruppe i Aller Media, tar Wenche Huser Sund steget over i utgiverrollen gjennom kjøp av magasinet Utemiljø fra ADD media.

Utemiljø er det ledende fagbladet for grønn sektor og har gjennom 17 år blitt en viktig nyhetsformidler innenfor vei, anlegg, park og idrett og gir informasjon om drift, vedlikehold og utvikling av utemiljø.


«Snorre og Ellen skal på seiltur med familien i 1 år, så det var en anledning for dem til å selge, Vi gleder oss til å utvikle bladet videre og ser stort potensiale for utvikling på nett, i sosiale medier og på abonnementsiden» sier Øyvind Hammer, daglig leder i Salgsfabrikken.

Salgsfabrikken selger annonser for mange publikasjoner. Motor, Fagbladet og Pensjonisten er de største i porteføljen.

Gjennom kjøpet av Utemiljø ønsker Salgsfabrikken å styrke sin kompetanse for å kunne være enda bedre rådgivere for sine utgiverkunder i fremtiden.

Fakta:

Salgsfabrikken AS eies av Wenche Huser Sund og Øyvind Hammer. De selger annonser for ca 30 millioner i 2018 og leverte et resultat på 1,7 millioner i 2017.

Selskapet har 8 ansatte og holder til i egne lokaler på Kirkenær i Grue kommune.

Kontakt:

Øyvind Hammer

Mobil: 913 25 415

Mail: hammer@salgsfabrikken.no