Øyvind Meldahl er ansatt som administrativ koordinator i Salgsfabrikken

Det er med stor glede vi kan ønske Øyvind velkommen med på laget vårt i Salgsfabrikken. Øyvind er god på rutiner, gjennomføring av oppgaver, utvikling, økonomi og IT.

Han passer perfekt inn hos oss og sitter i administrasjonsbygget vårt på Grøset Herregård.

Litt om Øyvind:

«Jeg har jobbet som flygeleder med instruktør-kursing og sensor-sertifisering (for «godkjenning» av nye elever og årlig sjekk av kollegaer).

Glad i dyr av alle slag, og har to katter hjemme. Jeg hører på ALT av musikk, uansett om det er trekkspill, klassisk, metal eller listepop.

Forsøker å ha minst 2-1 ratio på lytting-snakking. En fordel med dette er at man av og til lærer noe nytt.

Jeg er gift med en flott nordlending ved navn Monica og vi har to barn sammen; Tiril Marie på 6 år og Maja Sofie på 3 år.»

«Jeg har bodd 10 år i Nord-Norge i forbindelse med jobben. Vi sa opp jobbene våre, flyttet sørover og begynte på nytt her nede som «klimaflyktninger».

Jeg kommer opprinnelig fra Kirkenær, er praktisk anlagt og har førerkort på traktor. Blir omtalt som en potet, og er like praktisk foran en pc som med hammer i hånda. Hvis jeg forstår oppgaven jeg skal gjøre spiller det ingen rolle om jeg skal sette opp en database på en server eller om jeg skal skifte ei bunnsville på ei hytte. Youtube er mye benyttet for å finne fasit.»

Tusen takk for at du valgte oss, Øyvind 😊
Vi gleder oss til at du skal være med og gjøre oss enda bedre enn vi er i dag.

Wenche Huser Sund
Daglig leder
Salgsfabrikken