Om oss

Wenche Huser Sund
Øyvind Hammer

Salgsfabrikken er en ledende aktør innen annonsemarkedet for fagblader og magasiner. Vi tilbyr skreddersydde annonseringsløsninger til oppdragsgivere som ønsker å nå ut til sitt publikum gjennom trykte og digitale publikasjoner.


Salgsfabrikken ble grunnlagt med fokus på annonsering i printmedia, men har de siste årene utvidet til også å omfatte digital annonsering. I dag utgjør nettsalg mer enn 40% av vår omsetning. Vår kompetanse og erfaring innen begge områder gjør at vi kan tilby en helhetlig annonseringsløsning som treffer målgruppen til oppdragsgiverne på best mulig måte.


Vi er stolte av vår dedikerte stab, bestående av erfarne annonseselgere og markedskonsulenter, som har jobbet hardt for å bygge opp vårt rykte som en ledende aktør innen annonsemarkedet for fagblader og magasiner.


Vi legger vekt på å forstå våre kunders behov og mål, og vi jobber hardt for å finne de beste annonseringsløsningene som gir optimal synlighet og eksponering.

Vi er også stolte av å ha et bredt spekter av tilfredse kunder som har valgt å samarbeide med oss på grunn av vår profesjonalitet, integritet og resultatorientering.

Vårt mål er å fortsette å levere effektiv og innovativ annonsering til fagblader og magasiner i Norge, og å utvikle våre digitale tjenester videre i takt med den raske digitale utviklingen.


Salgsfabrikken eies og drives av Wenche Huser Sund og Øyvind Hammer.

Wenche har drevet med annonsesalg siden 1990 og har gjennom sitt engasjement som selger, salgsleder, gründer, utgiver og styremedlem tilegnet seg en unik kunnskap om bransjen. Hennes erfaring gjør henne til en viktig sparringspartner for våre oppdragsgivere når de skal lykkes i en bransje i hurtig endring.


Øyvind har en lang karriere innen salg og salgsledelse, og har overført sine erfaringer fra prestasjon i salgsyrket til en karriere som mental trener og motivator for en rekke idrettsutøvere. Blant annet var han personlig rådgiver og motivator for skiskytterlegenden Ole Einar Bjørndalen i hele hans karriere. Øyvind sin erfaring innen salg og motivasjon gjør ham til en verdifull ressurs for Salgsfabrikken og våre kunder.