OM OSS

 
 

Øyvind og Wenche driver Salgsfabrikken.

Wenche er for tiden Ordfører i Grue kommune, og Øyvind er leder og motivator for selgerne våre.

1.Oktober 2015 flyttet vi inn i egne lokaler midt på Kirkenær. Her har vi pusset opp og har nå fargerike og lyse lokaler hvor vi trives kjempegodt. Vi er for tiden 8 ansatte og er stadig på let etter nye, gode, selgere som passer inn i miljøet vårt. For vi er opptatt av godt arbeidsmiljø, en god og støttende arbeidskultur hvor våre ansatte og ledere lykkes daglig i jobben sin. Vi vet at med ekstra godt samarbeide mellom utgiver og Salgsfabrikken – så blir det best resultater. Vi liker å være med og utvikle produktene til våre oppdragsgivere. Kom gjerne innom oss på en kaffe - og bli bedre kjent med Salgsfabrikken og de gode selgerne våre.

Wenche
 
 

DETTE SIER VÅRE OPPDRAGSGIVERE

Trond Halvard Nedrebø - Redaktør 

Pensjonisten

For Pensjonistforbundet er det avgjørende med en langsiktig samarbeidspartner som kan knytte gode annonsører til vårt medlemsmagasin Pensjonisten. Noen som kjenner markedet på pulsen og som  kan være en sparringspartner i utviklingen av våre kommersielle produkter innenfor våre etiske retningslinjer. Vi har valgt Salgsfabrikken med bakgrunn i dette.

Salgsfabrikken øker annonseomsetningen din !
Vi tror at tett og godt samarbeide med utgiver gir gode salgsresultater.
Vi bygger vår salgsbedrift på lang og bred erfaring innen mediesalg og direktesalg med håndplukkede samarbeidspartnere og ansatte.

Vi holder til i egne, nyoppussede lokaler midt i sentrum på Kirkenær, i Grue.
Herfra bygger i en av landets beste salgsbedrifter med fokus på annonsesalg til magasiner, aviser og nettsteder. Vi har både ”hunter" og ”farmer”avdeling – det vil si at
vi har selgere som er ekstra gode på nysalg og gode selgere som er gode på å ivaretar din portefølje.

Vi har høyt tempo, jobber både på tlf, mail og med kundebesøk og får gode resultater gjennom målrettet jobbing.
Våre selgere trives med provisjon og er opptatt av at både utgiver og annonsør skal tjene på sin booking hos oss. Vi er opptatt av gjensalg – det er da vi vet at våre
tanker gir resultater.
Våre eiere er:
Daglig leder Øyvind Hammer – god på direktesalg, motivasjon og ledelse. Mest kjent som Ole Einar Bjørndalens mentale trener gjennom mange år, for å holde salgskurs og lederutvikling.

Styreleder Wenche Huser Sund – bygget opp og drev HS Media i 21 år før hun solgte bedriften til Aller Media og satt i utvidet Konsernledelse i Aller Media i flere år. 25 års erfaring fra mediesalg, kjøp av magasiner og utvikling av magasiner og nettsteder.

Våre selgere:
Vi har en god selgerstab med lang og bred erfaring med annonsesalg fra forskjellige medier.
Vi har 2 selgere som har spesialisert seg på nettsalg, hvor vi blant annet har stillingsmarkedet for www.journalisten.no pluss flere.

Britt har satt salgsrekord hos oss i år – hun hadde en omsetning på 10 millioner før hun tok sommerferie – og det ble behørlig feiret !

Vi i Salgsfabrikken er klare for høstjakta og 2017. Her et bilde fra vårt kick-off på Sjusjøen. Vi har fått inn nye prosjekter og vi har topp motiverte selgere for ditt magasin og nettside.

Her er vi klare for topptur – vi har satt oss høye mål for 2017 !

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial