OM OSS

Vi er i dag 18 topp motiverte ansatte og vi selger annonser for flere store utgivere. Vi selger både til magasiner og til nettsider. Vi har flere stillingsportaler – som vi er med og utvikler. Vi har en blanding av godt etablerte og erfarne annonseselgere, samt flere unge selgertalenter som er gode på våre nye markedsføringsplattformer. Vi holder til i egne lokaler i Grue og er stolte av det gode arbeidsmiljøet vårt.

Våre eiere er ; Wenche Huser Sund og Øyvind Hammer.

Wenche har akkurat kommet tilbake til Salgsfabrikken etter 4 år som Ordfører i Grue. Før det har Wenche bygget gode salgsteam i en årrekke.

Øyvind har drevet en salgsorganisasjon med direktesalg, og jobber i dag som idrettscoach, foredragsholder og motivator. Mest kjent som motivatoren til Ole Einar Bjørndalen.

Vårt mål er å sørge for at våre oppdragsgivere og utgivere skal lykkes sammen med oss – og at våre annonsører får mye mer salg gjennom å bruke våre salgskanaler.

Vi bygger gode og solide team som når sine budsjetter og gjennom det har vi fornøyde kunder !

Hvis du vil bli vår samarbeidspartner – kontakt Wenche på
mob 90 61 63 07, huser@salgsfabrikken.no

Vi øker annonseomsetningen din!

– og tror at godt samarbeide mellom utgiver og Salgsfabrikken gir gode resultater.

Vi tror at tett og godt samarbeide med utgiver gir gode salgsresultater.
Vi bygger vår salgsbedrift på lang og bred erfaring innen mediesalg og direktesalg med håndplukkede samarbeidspartnere og ansatte.

Vi holder til i egne, nyoppussede lokaler midt i sentrum på Kirkenær, i Grue.
Herfra bygger i en av landets beste salgsbedrifter med fokus på annonsesalg til magasiner, aviser og nettsteder. Vi har både ”hunter” og ”farmer”avdeling – det vil si at
vi har selgere som er ekstra gode på nysalg og gode selgere som er gode på å ivaretar din portefølje.

Vi har høyt tempo, jobber både på tlf, mail og med kundebesøk og får gode resultater gjennom målrettet jobbing.
Våre selgere trives med provisjon og er opptatt av at både utgiver og annonsør skal tjene på sin booking hos oss. Vi er opptatt av gjensalg – det er da vi vet at våre
tanker gir resultater.

Daglig leder Wenche Huser Sund – bygget opp og drev HS Media i 21 år før hun solgte bedriften til Aller Media og satt i utvidet Konsernledelse i Aller Media i flere år. 25 års erfaring fra mediesalg, kjøp av magasiner og utvikling av magasiner og nettsteder.

Motivasjonssjef Øyvind Hammer – god på direktesalg, motivasjon og ledelse. Mest kjent som Ole Einar Bjørndalens mentale trener gjennom mange år, for å holde salgskurs og lederutvikling.

 

Vi har en god selgerstab med lang og bred erfaring med annonsesalg fra forskjellige medier.
Vi har flere selgere som har spesialisert seg på nettsalg, hvor vi blant annet har stillingsmarkedet for www.journalisten.no pluss flere.