Fredrik Tidemandsen Larsen er nyansatt medieselger i Salgsfabrikken

Fredrik har allerede kommet godt i gang hos oss, og vi er så glade for å ha med oss Fredrik videre med på laget. Fredrik er 33 år, gift med Hege, bonuspappa til Victor (10) og Linnea (12) og pappa til Vilma 8 år. Sammen har de katten Seamus, og bor rett rundt hjørnet fra Salgsfabrikkens lokaler.

Fredrik er kjent med salg, og har erfaring fra forsikring og annonse-salg.

Når vi spør Fredrik hvorfor  han valgte nettopp Salgsfabrikken, så sier han:

«Jeg så de søkte etter folk, og etter noen runder med meg selv, familie og venner så ringte jeg Wenche – og ballen rullet i rekordfart etter det. Her kommer jeg inn i en bedrift i vekst, med gode kollegaer, god ledelse og høyt tempo!

Hos salgsfabrikken er det alt det jeg søker etter i en arbeidsplass. Jeg kan nesten sammenligne det som et godt fotball-lag: Kvalitet, tempo, en god plan, gode individer, gode lagspillere, godt humør, vinnervilje, god ledelse og vi står løpet ut! Dette til sammen medfører noe veldig positivt i nå- og fremtid. Jeg gleder meg til veien videre.

Vi ser at Fredrik passer godt inn hos oss – han har erfaring og kompetanse som er viktig for oss og våre kunder. Han passer inn i miljøet og vi trives med ham.

Så vi ønsker Fredrik velkommen med på vinnerlaget vårt, sier Wenche Huser Sund, daglig leder i Salgsfabrikken.

Wenche Huser Sund
“Dagli’ gleder” i Salgsfabrikken