En ny tid for Salgsfabrikken: Mona Jørgensrud ansettes som salgsdirektør

Salgsfabrikken AS står ved starten av et spennende nytt kapittel. Med stor glede kunngjør vi ansettelsen av Mona Jørgensrud som vår nye salgsdirektør, et trekk som signaliserer starten på en ny æra for vår bedrift.

Gjenforeningen av en kraftfull duo

Nesten 25 år etter at Wenche Huser Sund og Mona Jørgensrud jobbet sammen første gang, bringer deres gjenforening hos Salgsfabrikken en følelse av fornyet energi og entusiasme. Deres tidligere samarbeid og de suksessene de oppnådde sammen, legger grunnlaget for denne nye fasen.

Mona kommer fra stillingen som salgsdirektør hos HS Media, hvor hun har jobbet siden 1999, og bringer med seg en dybde av erfaring og en historie med betydelige prestasjoner. Under hennes ledelse, forventer vi å se en videreutvikling av vårt salgsteam og en forsterkning av de allerede sterke relasjonene vi har med våre oppdragsgivere.

En fremtid bygget på erfaring og innovasjon

«Å arbeide med Mona igjen er noe jeg har sett frem til med stor spenning,» sier Wenche Huser Sund. «Hennes dyktighet, engasjement, og ledelse vil utvilsomt berike vår bedriftskultur og drive oss mot nye suksesser.»

Mona selv uttrykker en sterk forbindelse til Salgsfabrikkens verdier og ambisjoner. «Det å bli en del av Salgsfabrikken i denne fasen av min karriere føles både riktig og inspirerende. Jeg ser fram til å bidra med min erfaring og lidenskap for salg, og sammen, oppnå nye høyder.»

Denne ansettelsen representerer mer enn bare en ny posisjon; den markerer et strategisk valg for å styrke og utvide vår virksomhet. Med Mona og Wenche ved roret, er vi sikre på at de kommende årene vil bringe med seg spennende utviklinger og banebrytende suksesser for Salgsfabrikken.

Vi gleder oss til å utforske nye muligheter og fortsette å bygge vår historie sammen med ansatte, oppdragsgivere, og kunder.

Velkommen om bord, Mona. Fremtiden er lys, og den begynner nå.