Årets selger, firmaets mann og årets nykommer! 🎉

Årets selger, firmaets mann og årets nykommer. Gratulerer! 🎉

Årets selger 2021 – Vivian Karlsen

Vivian er et forbilde for andre selgere. Hun er dyktig i jobben sin og jobber hardt for å nå sine budsjetter. Vivian er resultatorientert, har gode rutiner, er god på nysalg og kundepleie. Hun ler mye sammen med kunden og skaper gode relasjoner. Hun bygger opp under Salgsfabrikkens verdier og er genuint engasjert i jobben sin. Det er med stor glede vi også i 2021 kan kåre Vivian til årets selger.

Årets mann 2021 – Vidar Hovind

Vidar har i 2021 tatt mange flere salgssamtaler enn noe år tidligere – han har pallplass i salgsresultater og vist en unik evne til å utvikle seg. Han er et ja-menneske og en god møbelsnekker. Han er Øyvinds rådgiver på oppussning og «skruing». Han er rett og slett en dyktig selger og medhjelper for oss. Han er god til å drikke vin og spise god mat og er trivelig å ha rundt ethvert bord – om det er salgsbord, lunsjbord eller middagsbord. Vidar er Firmaets mann i 2021.

Årets nykommer 2021 – Marie Fjeld

Marie er et fyrverkeri av ei dame – hun er blid og energisk – hardtarbeidende og vi ser at hun elsker jobben sin. Hun småløper for å få gjort alt, takler å ha mange baller i luften og feirer hvert salg. Hun er en dyktig selger – som har produsert godt salg, og vi tipper hun får pallplass i 2022. Hun er et rivjern i lokalet som rydder på kjøkkenet, blir glad for at andre får salg og jeg sier som jeg sa på jobbintervjuet; «Hvor har du vært hele mitt liv».

Wenche Huser Sund
“Dagli’ gleder” i Salgsfabrikken