14 millioner sidevisninger og all-time-high for forsvaretsforum.no!

Forsvaretsforum.no, Norges største og viktigste nyhetsnettsted innen forsvar og sikkerhet, har satt en imponerende ny rekord i antall sidevisninger i år. Tidlig i oktober ble det registrert 14 millioner sidevisninger for året, og er 300 000 over totalen i 2023.

Med stadig økende interesse for sikkerhetspolitiske spørsmål og forsvarsrelaterte nyheter, har nettstedet etablert seg som en viktig kilde for oppdatert og pålitelig informasjon. Denne milepælen reflekterer både den høye kvaliteten på innholdet og den økende etterspørselen etter innsikt i nasjonal og internasjonal forsvarsutvikling. Forsvaretsforum.no fortsetter å være den viktigste plattformen for alle med interesse for sikkerhet og forsvar.

Redaksjonen leverer førsteklasses journalistikk og er ikke redd for å stille kritiske spørsmål, heller ikke når det gjelder egne rekker. Dette sikrer en balansert og troverdig dekning av forsvarssektoren.

Vi er veldig stolte av å få lov til å samarbeide med en så profesjonell og dyktig redaksjon, og vi gleder oss til fortsettelsen!